Menú Noche Buena

Aperitivo:

Timbal de patata emmascarada amb poma confitada, ou de guatlla i encenalls de foie d’ànec
Timbal de patata enmascarada con manzana confitada, huevo de codorniz y virutas de  foie de pato
Y
Canelons de llamàntol amb salsa de marisc
Canelones de bogavante con salsa de marisco

Primer plato:

 Amanida d’alvocat amb mango i formatge fresc a la vinagreta de mel
Ensalada de aguacate con mango y queso fresco a la vinagreta de miel
O
Arròs caldós amb calamarsets i carxofes
Arroz caldoso con chipirones y alcachofas

Segundo plato:

Espatlla de xai al forn amb salsa espanyola amb escalunyes i perles de patata a la menta fresca
Espalda de cordero al horno en salsa española con chalotas y perlas de patata a la menta fresca
O
 Entrecot de vedella de 220g a la brasa amb patata gratinada i salsa de ceps
Entrecot de ternera de 220g a la brasa con patata gratinada y salsa de ceps
O
 Filets de llobarro a la planxa amb salsa de cloïsses i parmentier de carxofes amb cruixent de ceba
Filetes de lubina a la plancha con salsa de almejas y parmentier de alcachofas con crujiente de cebolla

 Postre:

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
Coulant de Chocolate con helado de vainilla
O
Assortiment de gelats
Surtido de helados

Bebidas:

Vino tinto Rioja Azpelicueta crianza o blanco Penedés (1 botella para 3 pax)  y agua

Preu / Precio: 25,00 € (IVA inclòs)