Menú día de Navidad

Aperitivo:

 Sopa de galets amb  pilotetes de carn

Sopa de galets con pelotitas de carne

Primer plato:

Amanida de tàrtar de kiwi amb papaia, formatge a les fines herbes i vinagreta de bolets

Ensalada de tartar de kiwi con papaya, queso a las finas hierbas y vinagreta de setas   

O

Canelons de carn escamats amb ametlles gratinades amb beixamel i formatge

Canelones de  carne escamados con almendras gratinadas con bechamel y queso

Segundo plato:

 Espatlla de xai al forn en la seva salsa rica amb puré de moniato i castanyes

Espalda de cordero al horno en su salsa rica con puré de boniato y castañas

O

Entrecot de vedella de 220g a la brasa amb crema de ceps i pastís de patata gratinada

Entrecot de ternera de 220g a la brasa con crema de ceps y pastel de patata gratinada

O

Bacallà a la mel amb poma, prunes i groselles

Bacalao a la miel con manzana, ciruelas y racimo de grosellas

Postre:

Pastís de trufes amb crema de maduixa

Tarta de trufas con crema de fresa

O

Sorbet de llimona

Sorbete de limón

Bebidas:

Vino tinto Rioja crianza o blanco del Penedés (1 botella para 3 pax)  y agua

Preu / Precio: 25,00 € (IVA inclòs)