Menú de San Esteban

Aperitivo:

Sopa de galets amb pilotetes de carn

Sopa de galets con pelotitas de carne

Primer plato:

 Amanida de rucula amb perles de formatge de cabra a l’codony i vinagreta de pinyons

Ensalada de rucula con perlas de queso de cabra al membrillo y vinagreta de piñones

O

Canelons de Sant Esteban

Canelones de San Esteban

O

Arròs caldós amb xipirons en la seva tinta amb carxofes de temporada

Arroz caldoso con chipirones en su tinta con alcachofas de temporada

Segundo plato:

 Pollastre de pagès a l’forn amb gambes, escalunyes i patates en la seva salsa

Pollo de payés al horno con gambas, chalotas y patatas en su salsa

O

 Entrecot de vedella 220g a la brasa amb salsa de ceps i puré de moniato amb encenalls de pernil

Entrecot de ternera 220g a la brasa con salsa de ceps y puré de boniato con  virutas de jamón

O

Lluç de nord a la papillota amb verdures de temporada amb prunes, orellanes i castanyes

Merluza del norte en papillote con verduras de temporada con ciruelas, orejones y castañas

Postre:

Pastís de formatge amb crema de nabius

Tarta de queso con crema de arándanos

O

Assortiment de sorbets, llimona i mojito

Surtido de sorbetes, limón y mojito

Bebidas:

Vino tinto Rioja crianza Azpelicueta o blanco del Penedés (1 botella para 3 pax)  y agua

Preu / Precio: 25,50 € (IVA inclòs)